Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Pilota

Setmana decisiva en la Copa Diputació

Les formacions de Massamagrell y Vila-real esperen dos partides determinants en la competició d'escala i corda

Guanyadors i finalistes, ahir a Faura. levante-emv

La Copa Diputació continua la seua disputa complint-se la majoria de pronòstics. Destaca la marxa de la parella de Pere Roc i Jesús que lideren el seu grup amb dos partides jugades i dos victories. En segona posición trobem a la formació de Puchol II i Monrabal, que han jugat dos partides pero sumen un total de cinc punts ja que en una d'elles ho feren per 60 a 50, perdent un dels tres punts posibles. Ambes formacions ja están classificades per a semifinals.. Partida decisiva en eixa lluita per ocupar la primera posició serà la que es dispute este dimarts al trinquet de Massamagrell. El guanyador liderarà definitivament el grup amb l'aventatge que aixó suposa per afrontar les semifinales amb un creuament teòricament més fácil, davant el segon classificat de l' altre grup.

Soro III i Genovés

En el segon grupo ja està classificat per a les semifinal s la formació de Marc i Pere que divendes passat guanyaren amb claretat la parella de Soro III i Héctor per 60 a 30, confirmant el gran momento de joc del rest de Montserrat, hui capaç de guanya a qualsevol. Una derrota que obligarà a Soro III i Hèctor a guanyar a Genovés II i Salva, divendres que ve al trinquet de Vila-real si vol estar en la lluita final per la conquista d'este torneig.

Trofeu El Corte Inglés

En la màxima competició de clubes de Galotxa ja es coneixen els semifinalistes. Kiwa Quart de les Valls i Inmobiliaria Palanca Foios passen com a primer i segon, respectivament. Ja están classificats les formacions de Beniparrell, que ha fet una segona part de lligueta classificatòria impecable. Faura també lluitarà per col.locar-se en la final. Històrics com Ovocity El Marquesat o Lanzadera Montserrat no han pogut classificar-se. Tampoc ho ha fet la formació de Massalfassar. Les finals es disputarán la tercera semana de juliol al trinquet de Galotxa de Godelleta, dins dels actes conmemoratius del 50 aniversari del club.

Compartir el artículo

stats