El Trofeu Mestres de la Pilota – Ciutat de València conclourà hui al trinquet Pelayo amb la disputa de les finals. L’aforament del recinte de la capital continuarà limitat a un màxim de cent cinquanta espectadors encara que les dues partides es podran seguir en directe en línia pels webs de la Fundació Esportiva Municipal i À Punt.

Primer es resoldrà el títol de raspall al qual aspiren Vicent, Tonet IV i Néstor així com Marrahí, Brisca i Ricardet. Els dos trios han ratllat a gran nivell en les semifinals. El del campió individual va ser molt superior al compost per Moltó, Canari i Roberto (30-5) mentre que Marrahí i els seus companys van patir per a guanyar a Ian, Seve i Lorja per 30-25.

A continuació, en la final per dalt corda, Puchol II, Javi i Santi s’enfrontaran a Marc, Félix i Nacho. Ambdues formacions van superar amb suficiència els seus compromisos de semifinals, sobretot la liderada per l’altre campió individual, Puchol II, que va eliminar a Giner, Jesús i Pere per 60-30. Per part seua, el trio de Marc ha deixat en el camí a Pere Roc II, Tomàs II i Guillermo (60-45).

Després del Trofeu Mestres arribarà el Mixt Masymas, que va ser presentat ahir divendres i començarà demà diumenge a Bellreguard. El dimecres es jugaran les semifinals a Guadassuar i els títols es resoldran a Pedreguer el dia 27.