La Copa Generalitat a galotxa obri els seus quarts de final

Aquest cap de setmana es juguen les primeres partides de les categories senior i juvenil

Pablo de Sella defendrà amb el seu club el títol conquistat l’any passat a la modalitat de llargues. | FEDPIVAL

Pablo de Sella defendrà amb el seu club el títol conquistat l’any passat a la modalitat de llargues. | FEDPIVAL / Levante-emv. valència

Levante-emv.

La 18ena Copa de Campions Generalitat Valenciana 2023, que enguany es juga a la modalitat de galotxa, arrancà ahir dijous. L’anada de quarts de final dóna el tret d’eixida a una competició que compta amb huit equips en la categoria senior i sis en la categoria juvenil.

Seniors

La categoria senior s’estrena demà dissabte al carrer de Benidorm. Sella, actual campió de la competició -disputada l’any passat a llargues-, actuarà com a local davant de Mutxamel, guanyador de l’última lliga de perxa, a partir de les 11:30 hores.

De vesprada, a les 16:15, Lanzadera Montserrat, subcampió l’any passat i campió de la Supercopa de galotxa, rep a la formació de Xilxes, guanyador de la Supercopa d’escala i corda i del Trofeu d’Estiu.

També dissabte, a les 17:00 hores, el carrer de Benidorm tornarà a ser escenari, en aquesta ocasió del duel entre l’equip benidormer -subcampió de la Lliga de palma- i Bvalve El Puig, guanyador de l’Autonòmic de frontó.

Finalment, diumenge, a les 16:00 hores, Quart de les Valls -guanyador de l’Autonòmic El Corte Inglés de galotxa- s’enfrontarà a Gavarda, campió de la Supercopa de raspall.

Juvenil

La categoria juvenil arrancà ahir dijous amb les victòries de Sella i Moixent davant Orba i Marquesat. Al carrer de pilota de Benidorm, s’enfrontaren Sella, subcampió, i Orba, campió de la lliga de llargues. La partida acabà amb triomf dels de la Marina Baixa per 50-25. També ahir, el carrer de pilota de Benifaió va acollir l’enfrontament entre Moixent, campió dels Jocs Esportius d’escala i corda, i Marquesat, campió de la Supercopa de galotxa, que es resolgué amb triomf dels de la Costera per 50-15.

Per a demà dissabte quedarà el duel entre Lanzadera Montserrat -campió de l’Interpobles Edicom- i Parcent -vigent campió-, a partir de les 15:15 hores.