Hui arranca la segona jornada de la Lliga Autonòmica de raspall

Genovés, Piles, Gavarda A, Bicorp B, Castelloner i Favara, en homes, són els primers guanyadors

Finals dels JECV. | FEDPIVAL

Finals dels JECV. | FEDPIVAL / levante-emv. valència

levante-emv. valència

A l’estrena de la 41 Lliga Autonòmica de raspall - Trofeu Diputació de València 2024 es va comptar a 1ª masculina amb les victòries de Genovés, Piles i Gavarda A al grup A. Bicorp B, Castelloner i Favara A van aconseguir guanyar al B.

La segona jornada arrancarà amb el duel entre dos dels guanyadors, Genovés i Piles, hui divendres a les 21:00 hores. També al grup A, Les Alcusses Moixent A s’amidarà a Gavarda A (dissabte, 17:30) i Ecomuseo Bicorp es veurà les cares contra Cepsa Alzira A (diumenge, 17:00).

Al B, Gavarda B s’enfrontarà a Favara A (dissabte, 16:30). Quatretonda A jugarà contra Coop. El Progreso Bicorp A (diumenge, 17:00) i Xeraco A competirà contra Castelloner.

Quant a Primera femenina, Moixent, Beniparrell, La Vall, Borbotó B, Xúquer- Sueca i Beniparrell A van guanyar a la primera jornada. Moixent, Beniparrell i la Vall empaten amb 3 punts al grup A. Al B, s’ha comptat amb més rivalitat i sols Borbotó B ha aconseguit els tres.

A la pròxima jornada s’amidaran Les Alcusses Moixent A contra La Vall F (dissabte, 16:30). Tavernes Blanques ho farà a Ajuntament de Beniparrell B (dissabte, 17:30) i Justo Ballester Meliana jugarà contra CPV Borbotó A al grup A (dissabte, 18:00).

Al B, Ajuntament de Beniparrell A s’enfrontarà contra CPV Baix Girona A (dissabte, 16:00). CPV Borbotó B ho farà contra Justo Ballester Meliana B (dissabte, 17:00) i CPV Xúquer Sueca RA es veurà les cares amb Les Alcusses Moixent B, el diumenge, a les 10:00 hores.

JECV

El trinquet de Favara acollirà aquest divendres i diumenge les finals autonòmiques individuals femenines dels 42 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, amb 32 xiquetes de 22 escoles diferents.

Les escoles que participaran en ambdues jornades seran les de Alcàsser, Almenara, Alzira, Beniarbeig-El Verger, Carlet-Volea, El Genovés, Finestrat, Gata de Gorgos, La Baronia, Laguar, Llosa de Ranes, Massalfassar, Meliana, Moixent, Muro d’Alcoi, Oliva, Ondara, Ontinyent, Pelayo, Quatretonda, Sella-Relleu i Torrent.

A més, el trinquet del Genovés serà l’escenari aquest dissabte de la fase final provincial de València de raspall. Les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil seran els encarregats de disputar el pas a l’Autonòmic. Les escoles participants seran la d’Alzira, Bellreguard, el Genovés, La Llosa, Oliva, Ontinyent, Piles, Polinyà de Xúquer, Quatretonda i Xeraco.