Puchol II no disputarà l’Individual per problemes físics en el muscle dret

"Ha sigut una decisió molt dura. Però he de ser responsable i honest, tant amb el meu cos com amb la competició", va explicar el jugador

D’arxiu, Puchol II en un partitda

D’arxiu, Puchol II en un partitda

FEDPIVAL

El campionat Individual d’escala i corda Trofeu President de la Generalitat Valenciana es presenta hui al trinquet Pelayo amb una absència de rellevància, la de Puchol II, vigent campió i guanyador de sis edicions de la competició que determina el número ú de l’escala i corda. El de Vinalesa, de baixa des de principis d’enguany per problemes en el muscle dret, va anunciar ahir a través de les xarxes socials de PilotaPro la seua decisió de no prendre part en l’edició d’enguany, obligat pels problemes físics. La seua absència dona una nova dimensió a torneig, amb múltiples aspirants.

«Ha sigut una decisió molt dura. Però he de ser responsable i honest, tant amb el meu cos com amb la competició. Actualment no tinc garanties de poder afrontar un campionat amb l’exigència física de l’Individual», va explicar el jugador a través de les xarxes socials. Puchol II ha intentat fins a l’últim moment formar part del quadre de participants en el mà a mà, un torneig del que mai s’ha abstentat des de les seua consolidació com a màxima figura. De fet, el va guanyar per primera vegada l’any 2016, contra Soro III. Des d’aleshores, ha alçat el títol, a més d’eixe any, al 2018, davant Pere Roc II, al 2020 i al 2021, contra De la Vega, al 2022, contra Marc, i al 2023, de nou, contra Pere Roc II.