Síguenos en redes sociales:

Arrestat per una agressió sexual a la seua companya de pis

El jutjat de guàrdia de València li prohibeix acostar-se a menys de 200 metres de la seua víctima

La Policia Nacional ha detingut un home de 37 anys per agredir sexualment la seua companya de pis, de la mateixa edat. En aquest cas, el Jutjat d’Instrucció número 16 de València, a disposició del qual va ser posat l’arrestat, sí que va acordar una ordre d’allunyament de 200 metres respecte de la seua víctima, així com la prohibició de comunicar-se amb ella. Així, aquest haurà d’abandonar immediatament el domicili on convivien.

A l’immoble, en un barri de València que Levante-EMV no revela per a preservar l’anonimat de la víctima, residien dues parelles. Des del mes de setembre, l’agredida assegura que l’acusat anava darrere d’ella insinuant-se i llançant-li comentaris obscens, fins que el passat 29 de novembre li va dir que li fera una fel·lació. Quan aquesta s’hi va negar, el presumpte agressor la va forçar.

L’agredida va denunciar els fets dos dies després en una comissaria. Després de les investigacions pertinents, la Policia Nacional va procedir a la detenció del presumpte agressor sexual.

Pulsa para ver más contenido para ti