Síguenos en redes sociales:

On creixeran més els casos actius de coronavirus a la C. Valenciana

Aquests municipis registren repunts de positius de més del 500 %, mentre que la mitjana és del 22 %

On creixeran més els casos actius de coronavirus a la C. ValencianaR.T. Alfarrasí

Una de les grans utilitats de l’eina Ciovid.es de la Universitat Miguel Hernández d’Elx és que no només fa prediccions d’evolució de la pandèmia del coronavirus a escala autonòmica o provincial, sinó també per a cada un dels 542 municipis valencians.

Així, després de l’última actualització de dades, l’eina preveu que els municipis on més creixerà el volum de persones malaltes, és a dir, de casos actius en els pròxims 15 dies, són les Alqueries, amb un 577 % més; Alfarrasí, també amb un 557 % més; Serra, amb un +550 %; Guardamar del Segura, amb un 514 % de creixement i Vilafranca, a Castelló, amb un +400 %.

Les xifres criden l’atenció perquè la previsió per al conjunt de la Comunitat Valenciana és del 22,25 % i, per províncies, del 6,62 % a València, i del 33,56 % a Alacant (xifra que apuntala la previsió que l’epidèmia allí es resisteix a recular). Castelló, per la seua banda, presenta un creixement fins i tot negatiu del 7,51 %, la qual cosa confirma que la contracció de la corba ja s’hauria produït.

Cal recordar que l’eina del Centre d’Investigació Operativa va predir, per a mitjans del passat mes de desembre, que la baixada de la segona onada s’aturaria i que es convertiria, de fet, en una gran tercera onada, en la qual estem ara.

Els municipis on més creixeran els casos actius de coronavirus

  • Les Alqueries
  • Alfarrasí
  • Guardamar del Segura
  • Serra
Pulsa para ver más contenido para ti