Síguenos en redes sociales:

La Denominació d’Origen Utiel-Requena nomena el seu ambaixador de marca al Japó

El Consell Regulador atorga aquest diploma al ‘sommelier’ Takayuki Kikuchi al restaurant Ogasawara Hakushakutei (Tòquio)

La Denominació d’Origen Utiel-Requena nomena el seu ambaixador de marca al JapóL-EMV

El Consell Regulador ha nomenat el sommelier Takayuki Kikuchi ambaixador dels vins de la Denominació d’Origen Utiel-Requena al Japó “pel seu compromís, experiència i dedicació a difondre la cultura del vi espanyola i la seua contribució a la bona reputació de la DO”.

L’acte de nomenament va tindre lloc el 25 de març al restaurant Ogasawara Hakushakutei, amb la col·laboració de l’experta Yoshiko Akehi i la presència d’un grup de periodistes especialitzats. El nou ambaixador, el Sr. Kikuchi, és l’ex-sommelier en cap del restaurant Sant Pau Tokio. Té una llarga trajectòria de coneixement i treball sobre vins espanyols. Actualment, és director i sommelier en cap del projecte de restauració de Sant Sebastià del nou complex turístic gastronòmic i termal d’Aquaignis, a la província de Mie (Japó).

La cerimònia de lliurament del diploma va estar seguida d’un dinar maridatge, amb la presència de huit vins dels cellers que participen, amb el Consell Regulador, en la promoció actual al Japó: Cherubino Valsangiacomo, Chozas Carrascal, Coviñas, Faustino Rivero Ulecia, Finca San Blas, Pago de Tharsys, Sierra Norte, Vegalfaro i Vera de Estenas. El menú va elaborar-lo el cuiner en cap del restaurant, el Sr. Gonzalo Álvarez, que manté una estrela Michelin des de fa més d’una dècada.

En els plats es van utilitzar productes japonesos de temporada, que van maridar perfectament amb les particularitats de cada un dels vins de Boval que es van destapar.

Pulsa para ver más contenido para ti