La Policia Local de València investiga les causes de l’accident d’un camió de recollida de fems que va quedar bolcat al carrer la passada matinada al carrer Mestre Rodrigo. A l’arribada dels agents, el conductor del vehicle havia abandonat el lloc, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació.

No obstant això, la Policia Local va localitzar l’home, que no va voler col·laborar amb els agents, posteriorment a l’hospital, al qual havia acudit pels seus propis mitjans, han detallat les mateixes fonts.

El sinistre es va produir cap a la una de la matinada d’aquest dilluns, quan el camió circulava a l’altura del número 15 de l’avinguda Mestre Rodrigo. Després dels primers avisos d’alerta de testimonis, es pensava que el conductor havia quedat atrapat.

No obstant això, després de diverses gestions, els agents van localitzar l’home a l’hospital, al qual havia acudit pel seu compte a la recerca d’ajuda mèdica per a les lesions patides.

La Policia Local, segons ha avançat Las Provincias, tracta de determinar si el camió circulava a una velocitat excessiva i si aquesta circumstància va provocar la bolcada o si, per contra, hi va confluir alguna altra circumstància, com per exemple una maniobra per a esquivar un altre vehicle, malgrat que en la zona només hi havia el camió bolcat. També indaguen els agents si no va respectar un semàfor en roig.