Adisto i la Policia de Torrent presenten el seu calendari

Folgado convida la ciutadania a “donar suport a esta iniciativa i ajudar a continuar amb la gran tasca que fan des de fa molts anys”

L'Associació de Discapacitats de Torrent (Adisto) ha presentat este matí el seu calendari per a l'any 2024, el qual ha sigut confeccionat conjuntament amb els agents de la Policia Local i ha comptat, també, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torrent. En l'acte, que ha tingut lloc a la seu de la Policia Local, han participat l'alcaldessa Amparo Folgado, el regidor de Benestar Social, Arturo García; el cap del Cos, Eduardo Martínez, i representants de l'associació torrentina. 

Primerament, l'alcaldessa de Torrent Amparo Folgado ha felicitat tant els xics i les xiques d'ADISTO com els agents participants per “la bona faena realitzada”, i els ha animat a “continuar col·laborant en un futur, ja que segur que el calendari serà tot un èxit i permetrà a la gent descobrir una faceta de l'associació i la Policia encara desconeguda”. Folgado també ha volgut convidar la ciutadania a “donar suport a esta iniciativa i ajudar ADISTO a continuar amb la gran tasca que realitzen des de fa molts anys”. 

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS