Manises aprova els pressupostos de 2024 i duplica les inversions

Els comptes ascendeixen als 32 milions d’euros

L’Ajuntament de Manises va aprovar ahir, en el ple ordinari de novembre, els pressupostos municipals per a 2024, que sumen quasi 32 milions d’euros i que destaquen per un clar augment (un milió d’euros) de la inversió en projectes de millora d’instal·lacions i serveis. Són els primers comptes del nou tripartit presidit pel PSOE de l’alcalde Javier Mansilla.

Segons el regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Manises, Àngel Mora, “este pressupost demostra la voluntat d’este equip de govern de respondre a reivindicacions històriques de la ciutadania”. “L’actualització dels impostos respon a una necessitat d’escometre mesures respecte a les mancances que s’han anat detectant des dels diferents departaments del consistori”, ha afegit.

Piscina i polígon del Barranquet

En este sentit, el gros del capítol d’inversions dels pressupostos de 2024 s’ha destinat a les obres de la piscina coberta i a la finalització de la ronda Nord, la qual resoldrà el problema d’accés a la ciutat i al polígon del Barranquet.

La previsió pressupostària també ha posat el focus en la millora dels serveis públics bàsics, partida que s’ha dotat amb quasi dos milions d’euros més que en 2023, la qual cosa repercutirà en la millora de la seguretat i mobilitat ciutadana i els serveis de neteja i manteniment, entre d’altres.

D’altra banda, s’ha fet una aposta clara per l’eficiència energètica i les energies renovables, amb un augment de quasi 200.000 € de crèdit inicial. “Tenim l’obligació d’adaptar els recursos a la realitat actual que implica transitar cap a una gestió verda i respectuosa amb el medi ambient”, ha remarcat Mora.

Per tant, la millora dels ingressos de l’Ajuntament ha suposat un increment proporcional de les inversions sense, a més, modificar el deute públic, que es manté estable respecte als exercicis anteriors. “Este equip de govern té com a prioritat escoltar i donar resposta a les reivindicacions de la ciutadania. Amb este pressupost, aconseguirem millorar la imatge de Manises, posant sempre en el centre de la nostra gestió allò que preocupa els nostres veïnes i veïns”, ha conclòs Mora.

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS