Bellreguard acull dos partides de la 3a jornada de la Lliga CaixaBank de Raspall Pro 1

Els encontres es disputen dijous i dissabte

Montaner i Tonet IV, en la primera partida de la Lliga CaixaBank

Montaner i Tonet IV, en la primera partida de la Lliga CaixaBank / Fedpival

Salva Talens Carbó

El Trinquet Municipal de Bellreguard té esta setmana una doble cita amb la Lliga CaixaBank de Raspall Pro 1, la màxima categoria de l'elit masculina. Es disputen dos partides de la tercera jornada del campionat.

La primera és este dijous, 25 de gener, amb una partida en la qual Montaner i Tonet IV (Ajuntament del Genovés) s'enfronten al trio que representa l'Ajuntament de Castelló, format per Marrahí, Lorja i Momparler. Serà a les 18.30 hores. La parella compta amb un triomf i una derrota i el trio encara no ha puntuat en les dues primeres jornades.

Bellreguard també és la seu, este dissabte 27 de gener, d'un altre encontre que protagonitzaran els actuals colíders de la competició, el duo invicte de Salelles II i Brisca (Ajuntament d'Oliva) contra un altre equip que encara no ha estrenat el seu caseller: Moltó, Murcianet i Bossio (Ajuntament de Barxeta).

En les dos jornades es jugarà una primera partida de pilotaris juvenils.

El trinquet que gestiona l'empresa El Zurdo tancarà setmana el diumenge 28 de gener amb dos partides de caràcter ordinari. Una primera també de promeses i la segona amb Badenes i Ricardet contra Diari i Raúl.

Suscríbete para seguir leyendo