Burjassot, seu de les Trobades d’Escoles en Valencià de l’Horta Nord en este 2024

El programa arranca este dissabte

Les Trobades arriben a Burjassot

Les Trobades arriben a Burjassot

Des de la Regidoria de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Estefanía Ballesteros, en col·laboració amb Escola Valenciana, ja es té tot preparat perquè, a partir del 19 d’abril, el municipi es convertisca en la seu de les activitats de les Trobades d’Escoles en Valencià de l’Horta Nord.

Eixe mateix dia, a les 20.00 hores, s’inaugurarà l’exposició que s’instal·larà a la Casa de Cultura de Burjassot, i, a les 21.00 hores tindrà lloc, en este cas al Centre Cultural Tívoli, el sopar d’homenatge a Mercè Martínez i Mendoza i a Àngel Martí i Carbonell. Per qüestió d’aforament, és necessari haver fet la reserva i el pagament amb antelació.

Trobades 2024

Trobades 2024 / L-EMV

Un dia més tard, el dissabte 20 d’abril, l’Auditori de la Casa de Cultura acollirà el lliurament de guardons dels Premis Sambori comarcals a les 17.00 hores, i, ja el diumenge 21 d’abril, tindrà lloc la Trobada, que tindrà com a punt de trobada, des de les 10.30 hores, la plaça de l’Ajuntament. En eixe moment començarà la cercavila que donarà lloc a l’inici dels tallers i a les diferents actuacions programades des de les 11.00 hores fins a les 13.00 hores, que tindrà lloc la dansà popular. Mitja hora més tard, cap a les 13.30 hores es visitarà l’escultura commemorativa del 100 d’Estellés, al passeig de Concepción Arenal, i, a les 14.00 hores tindrà lloc el dinar. La jornada finalitzarà a les 16.00 hores amb l’última de les actuacions programades.

Els dies 23 i 24 d’abril hi haurà una Trobada Musical al Centre Cultural Tívoli a les 10.00 hores, i, per a tancar els actes que acull Burjassot, el dijous 25 d’abril, a partir també de les 10.00 hores, se celebrarà una jornada dedicada a l’alumnat de Secundària.

Les Trobades d’Escoles en Valencià són festes per la llengua que se celebren cada any en diferents municipis i comarques valencianes.

Suscríbete para seguir leyendo