“Javi González no representa Albalat”

L’alcalde Nicolau Claramunt carrega contra el regidor del PP pel seu atac als bombers

Nicolau Claramunt

Nicolau Claramunt

“El senyor Javi González no representa el poble d’Albalat dels Sorells i espere que mai el represente”. Així de categòric s’ha mostrat l’alcalde d’Albalat, Nicolau Claramunt, després de les polèmiques acusacions del regidor popular en l’Ajuntament de la localitat, Javi González, en què qualificava el portaveu sindical dels bombers forestals, Miguel Férriz, de “gos manter”.

“Com a alcalde d’Albalat dels Sorells, estic avergonyit de les declaracions del portaveu del PP”, ha expressat l’alcalde, que considera que “és indigne que un regidor triat pel poble faça esta mena de declaracions insultant els bombers”. Claramunt, que compartix corporació amb el popular, assegura que “per desgràcia això no és una novetat per a nosaltres i ací a Albalat tenim molts més exemples d’insults, faltes de respecte, amenaces i mentides del senyor González”.

Proposaran reprovar les seues actituds

En el comunicat enviat als mitjans de comunicació, l’alcalde de Compromís ha volgut reconéixer la dedicació dels bombers i el seu treball, “que moltes vegades arrisquen la seua vida per la nostra seguretat, com hem pogut viure recentment en els diferents incendis patits al nostre país”. Així, ha oferit tot el seu suport “als valents” que estan tractant de previndre i apagar els focs.

Així mateix, Claramunt ha avançat que l’equip de govern d’Albalat, una coalició entre Compromís i PSPV, presentarà una proposta per a reprovar les actituds del portaveu del Partit Popular. L’alcalde ha resolt el comunicat subratllant que, “per sort, el senyor Javi González no representa el sentiment del poble d’Albalat dels Sorells i espere que, amb esta actitud, mai el represente”.

Suscríbete para seguir leyendo