Rafelbunyol celebra el dia de la xiqueta i el xiquet

Este divendres és l'acte més multitudinari amb la Nit de Disfresses

Rafelbunyol celebra el dia de la xiqueta i el xiquet

Rafelbunyol celebra el dia de la xiqueta i el xiquet / A.R.

Rafelbunyol ha continuat amb la celebració de les seues festes populars dedicant el dimecres als més xicotets i xicotetes de la casa amb espectacles, taller, cercavila, playbacks i música.

Des de les 11 i fins les 20 hores, el carrer Magdalena es va omplir de xiquets i xiquetes que gaudiren castells unflables, fira, tallers i espectacles de l'Universo Cantalandia.

A la vesprada, multitud de famílies es reuniren per a participar en el taller, organitzat per la regidoria de Joventut, consistent en l'elaboració dels seus propis farolets amb melons i melons d'Alger.

A les 21:00h començà la Nit del Farolet. Veïns i veïnes de totes les edats es reuniren per a il·luminar el poble fent una cercavila amb els seus farolets amb l'acompanyament de la colla de tabal i dolçaina «l’Andana» i la banda de la Societat Musical "La Primitiva" de Rafelbunyol.

A continuació, més d'un centenar de persones organitzades en 40 grups diferents, protagonitzaren la popular "Nit de Playbacks", omplint la plaça de la Puríssima de més somriures, música i dansa.

El "Dia del xiquet i la xiqueta" arribà a la seua fi amb una discomòbil en la zona Late Creueta.

Hui és el dia de la pilota

Una jornada que dona pas hui a la celebració del dia de la pilota.

I el divendres arriben a l’acte més multitudinari de totes les festes de Rafelbunyol: la Nit de Disfresses, el divendres 1 de setembre. Un acte en el qual participen més de 10.000 persones i per al qual s’estableix un gran dispositiu de seguretat especial, amb excel·lents resultats.

Nit de Disfresses.

Nit de Disfresses. / PABLO GARRIGOS

El dissabte 2 arriba el torn dels bous al carrer de la Comissió Centre 2023, jornada amb la qual conclouen les festes populars, deixant tres dies per davant de festes patronals en honor a la Mare de Déu del Miracle i als Sants de la Pedra.