Puchol II (Vinalesa, 26 anys) va acabar l'any 2017 amb molt bones sensacions (va guanyar el Trofeu Mestres junt a Pere de Pedreguer) i sembla que han començat millor encara el 2018. L'escaleter va encapçalar ahir al trinquet de Pelayo la victòria del seu equip, amb Raúl com a mitger i Carlos de Genovés en la punta, en una intensa partida davant el potent trio de Pere Roc II, Javi i Nacho en el II Trofeu Fundació José Luis López (60-45).

Els dos trios van carregar molt, pegant fort i de manera acertada, fet que va donar lloc a intercanvis llargs de pilotades que van agradar al públic.

Tot i estar classificat per a la final, el trio de Puchol II va mostrar moltes ganes. El de Pere Roc II jugava amb la necessitat de fer un bon tanteig per estar en la final.

La partida va ser intensa fins i tot quan Puchol II va arribar al 50-40, marcador que ja deixava sense opcions al trio del de Benidorm, que encara així va seguir donant la cara al trinquet.

Amb este resultat final, Puchol II, Raúl i Carlos són els principals favorits per a la final del pròxim dissabte 13 de gener a Pelayo. Enfront tindran al trio de Soro III, Félix i Tomás II. Els dos equips es van vore les cares el passat dijous en una partida que només va tindre un color, el blau de Puchol II. I és que el trio de Vinalesa es va imposar per 60-25 en un duel sense massa emoció.

Això sí, Soro III arriba a la final amb ganes de refer-se de la derrota i amb totes les opciones de conquerir el títol, acompanyat per dos grans jugadors com Félix i Tomás II, que completen un trio de moltes garanties. La final es disputarà el pròxim dissabte a les 18.00 hores al trinquet de Pelayo.

Sergio mana en raspall

En la partida de raspall es celebrava la final anticipada, ja que tant el trio de Ian, Coeter II i Seve, como el de Sergio, Brisca i Tonet II estaven ja classificats per a la final del dissabte. Malgrat tot, l'equip de Sergio va mostrat molta superioritat del cap a la fi de la partida i es va imposar sense patir massa problemes (5-25). La partida va ser molt clara des del principi i el trio de Ian té molt de treball per davant si vol que les tornes canvien en la pròxima partida.

Amb tot, el Trofeu Fundació José Luis López ja coneix els seus sis finalistes. Serà l'última gran cita abans de que comence la Lliga professional d'escala i corda i de raspall. S'espera que els dos campionats comencen a disputar-se al voltant del cap de setmana del 20 i 21 de gener. En escala i corda es baralla que participen sis equips. La competició s'allargarà fins a finals del mes de març.