La final del Trofeu Diputació de València de frontó es jugarà el pròxim diumenge al Frontó Municipal d'Almussafes on l'equip de Museros de Genovés II i Adrián s'enfrontarà a la formació local amb De la Vega i Carlos (12 h).

En la presentació han participat els dos representants d'Almussafes. De la Vega aspira a aconseguir el seu primer títol en la segona final que disputa mentre que Carlos s'estrena com a finalista i per tant també es proclamaria campió per primera vegada.

El davanter de Massalfassar ha destacat la qualitat dels seus rivals, però veu al seu equip capacitat per emportar-se tan preuat guardó. Pel que fa a la manera d'aconseguir-ho, el pilotari ha assenyalat que «hem de mantenir la mateixa línia de joc que hem portat durant el campionat i amb esta parella en concret haurem de buscar el joc darrere perquè no entren a rematar amb comoditat», explicava Carlos.

A De la Vega se li ha preguntat per les principals armes per a superar a dos contrincants de l'entitat de Genovés II i Adrián de Museros. El jugador d'Almussafes ha manifestat que són «la seguretat, la solidesa i el fet de no errar pilota, a més de la treta de Carlos. Jugar en ma casa, davant de la meua gent, també serà un plus a favor nostre». Genovés aspira a sumar el tercer entorxat en la quinta final. Per a Adrián de Museros seria el primer en dues finals .