Els nous temps de la pilota professional pareixen calar com cala la pluja lenta, suau i pertinaç per a aconseguir la millor saó. Hi ha idees atractives i consciència d'eixir de la rutina competitiva per a prestigiar les grans cites i oferir desafiaments suggeridors en el temps que hi ha entre els tornejos regulars.

Prenguen nota d'un desafiament que està pràcticament tancat i del que es parlarà molt quan acabe la Lliga: un mà a mà entre els dos campions individuals: Puchol II i Moltó. Seria en Pelayo, amb Moltó traent seguit a l'estil del raspall, per dalt corda i amb Puchol II sempre en el rest. Eixe repte abarrotarà les grades del recinte i enardirà els aficionats. Segurament que resultarà molt atractiu per a les cases d'apostes, per als pilotaris i la seua butxaca, que com a campions mereixen justes recompenses.

També beneficiarà el prestigi de la Fundació, interessarà als aficionats i al conjunt general d'este esport. Però encara queda lluny i des d'açí ens limitem a avisar-los del ferm propòsit de programar suggeridores cartells i animar-los que seguisquen atents a les informacions que emanen des dels despatxos creatius de la Fundació. De moment, toca centrar-se en la Lliga Bankia que ahir, a Benissa, tancava un intens cap de setmana.

Recital de Genovés II

L'elecció de sis equips per a la Lliga Bankia ens permet disfrutar de cartells suggestius per la seua teòrica igualtat i emoció. Es van acabar els temps en què es formaven equips en funció dels ingressos aconseguits en ajuntaments encara que fora a costa de la qualitat mitjana de la competició. Ahir jugaven a Benissa les formacions capitanejades per Puchol II, amb Raúl i Bueno, i la de Genovés II, amb Javi i Héctor.

La partida resultà força interessant i disputada de poder a poder. S' arribà a la igualada a 40, marcador significatiu del que al històric trinquet de Benissa estava passant. Tots esperaven una apassionant recta final. Genovés II es va encarregar de neutralitzar les embestides rivals i molt abrigat pels seus companys va deixar clar les seues qualitats en una demostració de saber fer. Una exhibició d' un jugador que sembla disposat a lluitar pel títol.

La victòria, segona de l' equip de Murla, els col.loca en posició molt favorable al mateix temps que deixa l' equip d' Almussafes, el de De la Vega com a líder en solitari de la competició.

En la lliga de Raspall, després dels resultats del passat cap de setmana, l' equip d' Oliva, amb Montaner, Brisca i Gabi, es líder indiscutible amb tres victòries en les tres partides disputades.