Les lligues professionals Bankia tancaran esta setmana la fase regular amb la disputa de la desena jornada. En la competició d'escala i corda hi ha tres equips que ja tenen assegurada la seua presència en les semifinals, els representatius de la ciutat de València, Almussafes i Benidorm, capitanejats per Puchol II, De la Vega i Pere Roc II, respectivament. La plaça vacant se la jugaran hui dimecres en el trinquet de Guadassuar els trios de Murla i Pedreguer-Masymas. L'equip que guanye accedirà a la següent ronda.

En la Lliga Bankia de raspall - Trofeu Diputació de València- cap equip ha aconseguit encara la passada a les semifinals, però sí que hi ha una formació descartada per a la següent ronda, la de Barxeta de Pablo, Canari i Raúl.

En la Lliga Bankia d'escala i corda s'ha hagut de modificar el calendari d'esta darrera jornada pel fet que el trinquet de la Pobla de Vallbona no ha pogut acabar les obres de remodelació. La programació queda de la següent manera:

- Dimecres 13 a Guadassuar a les 18:30: Ajuntament de Murla de Genovés II, Javi i Héctor contra Ajuntament de Pedreguer - Masymas de Francés, Pere i Tomàs II

- Dissabte 16 de març en Pelayo a les 18:00: Ajuntament de Benidorm de Pere Roc II, Santi i Monrabal II contra Ajuntament de Vila-real de Soro III, Jesús i Carlos

- Diumenge 17 de març en Pelayo a les 11.30: Ajuntament de València de Puchol II, Raúl i Bueno contra Ajuntament d'Almussafes de De la Vega, Félix i Nacho.