La XXIX Lliga Bankia d'escala i corda van concloure ahir amb victòria (60-45) de Dènia -Soro III, Félix i Héctor davant Almussafes -De la Vega, Raúl i Monrabal II al trinquet 'El Rovellet' de la localitat de la Marina Alta. La partida es va començar a decantar per als rojos quan van trencar el joc al dau dels riberencs amb 25 iguals. Els blaus van poder voltejar el trencament del dau amb 40-35 al marcador. Raúl va manar quatre pilotes a la llotgeta, i el seu equip va disposar de tres val però va topar amb Félix. El mitger de Dénia jugava a casa i va contestar amb cinc quinzes.

Este joc va ser una condemna per als blaus que amb 45-35 van tornar a perdre el joc al dau (50-35). Finalment, Almussafes va aconseguir tornar-li el trencament del dau als rojos i fer dos jocs seguits però va ser tard i amb 55-45,entre Héctor i Soro III van aconseguir el definitiu 60-45.

Amb esta victòria, Dénia va confirmar el seu bon estat de forma amb dos triomfs seguits després d'un mal inici lliguer. Ara, el trio de Soro III marxa quint amb cinc punts, un menys que Montserrat, que tanca les places d'accés a les semifinals. Al capdavant de la classificació se situa Benidorm amb dotze unitats i invicte.

El passat dissabte, el conjunt benidormer -Pere Roc II, Javi i Carlos van sumar altre triomf a la competició. Al trinquet de Pedreguer, els de la Marina Baixa van véncer (60-50) a Vila-real -Puchol II, Tomàs II i Guillermo. Els benidormers sempre anaren per davant al marcador i amb 55-35, Tomàs II i Guillermo van reaccionar i començaren a guanyar jocs, encara que va ser tard per donar-li la volta al marcador.

Pel que respecta a la XXXVII Lliga Bankia de raspall-Trofeu Diputació de València, Xeraco -Ian, Canari i Ricardet va guanyar (5-30) a Barxeta -Moltó, Raúl i Ibiza al trinquet de Bellreguard. La partida, disputada el passat dissabte, es va decantar per als de la Safor amb iguals a 5, gràcies al bon equip que formen tant a les posicions capdavanteres com amb la força de Ian des del rest. Amb este resultat, Xeraco marxa tercer amb vuit punts, mentre que Barxeta tanca la classificació amb quatre unitats.