El trinquet del Genovés va viure ahir un duel entre dos conjunts necessitats de punts i que es va endur finalment Villanueva de Castellón. Marrahí, Roberto i Gabi van véncer per 15-30 a Barxeta -Moltó, Raúl i Ibiza- en una partida que va obrir la sèptima jornada de la XXXVII Lliga Bankia de raspall-Trofeu Diputació de València, perquè van ser superiors als seus rivals. No obstant això, els de La Costera no es van rendir a cap moment i van pressionar als blaus per sumar almenys una unitat.

?Amb 15-25, el trio de Moltó va disposar en dues ocasions del val però la bona defensa de Roberto, així com el seu encert, juntament amb la bona col·locació de Gabi, van possibilitar que els riberencs voltejaren el tanteig final.

Al llarg del duel, el mitger d'Alzira va tindre una bona actuació, com ja és costum en esta Lliga, que es va ajuntar amb un recital de canonades de Marrahí.

?Ara, Villanueva de Castellón segueix quint però acumula set punts, a sols una unitat del quart, El Genovés. Per la seua banda, Barxeta quasi no té opcions d'aplegar a semifinals, ja que suma quatre punts i és el cuer.

La sèptima data segueix hui

Les lligues professionals continuaran hui a ambdues modalitats. A la Llosa de Ranes es disputarà un duel de raspall entre Xeraco -Ian, Canari i Ricardet- i Oliva -Vercher, Sanchis i Javi López- a partir de les 18.00 hores.

?Pel que respecta a la XXIX Lliga Bankia d'escala i corda, Pedreguer-MasyMas -Francés, Nacho i Pere- i Murla -Genovés II, Santi i Bueno- es batran al trinquet de Pelayo a les 18.00 hores. La resta de la jornada es completarà el diumenge a Xàbia amb la partida entre Dénia i Vila-real.