La XXIX Lliga Bankia d'escala i corda va concloure la novena data amb victòries d'Almussafes -De la Vega, Salva i Monrabal II- i Pedreguer-MasyMas -Francés, Pere i Hilari-. Els riberencs van superar a Murla -Genovés II, Santi i Bueno- al seu trinquet per 50-60 i sumen així el seu segon triomf a la competició. El trio de De la Vega va aprofitar l'avantatge aconseguit a l'inici i va saber mantenir el marge amb el trio de Genovés II. Així, Almussafes acumula quatre punts per situar-se un punt per davall de Murla, al quint lloc.

Pel que respecta al triomf de Pedreguer, el trio de Francés va véncer a Vila-real -Puchol II, Tomàs II i Guillermo- per 35-60 al trinquet de Guadassuar. Els de la Marina Alta van superar la lesió de Nacho, amb molèsties a la mà, amb una gran actuació de Pere -que passava al mig- i d'Hilari. El de Beniparrell va estrenar-se a la Lliga sense errades.

Pedreguer supera així a Vila-real i se situa segon gràcies als 12 punts que acumula al caseller.

Xeraco tanca la jornada

La XXXVII Lliga Bankia de raspall-Trofeu Diputació de València tonra hui a Xeraco a partir de les 18.30 hores. El Genovés -Punxa, Tonet IV i Néstor- i Oliva -Vercher, Sanchis i Javi López- tancaran la novena jornada en un duel amb l'ambició d'accedir a les semifinals. El que guanye ho hi ha aconseguira, encara que si Oliva puntua també passara a la següent fase.