El Trofeu Generalitat Valenciana d'escala i corda compta des d'ahir amb el seu primer equip finalista, De la Vega i Nacho. La parella triomfadora va véncer a José Salvador i Félix per 60-35 a la Pobla de Vallbona. De la Vega i Nacho van arrasar des del principi, ficant el 40-15 al marcador. Tot i que els seus rivals reaccionaren, no va ser suficient davant la superioritat blava.

L'altre finalista eixirà del duel de demà a Guadassuar entre Giner i Jesús contra Marc i Santi.

Per altra banda, el XII Trofeu Diputació de Castelló va continuar ahir a Borriana amb la victòria de Marc i Jesús enfront de Giner i Santi per 60-30. La parella guanyadora va aprofitar el seu bon inici i això va provocar que els seus rivals anaren a contracorrent del marcador al llarg del duel. Tot i el bon nivell de tots els jugadors, les errades de Santi van ser claus per no aplegar a capgirar el resultat.

Així doncs, Marc i Jesús seran els rivals de José Salvador i Félix a la semifinal del Trofeu Diputació de Castelló. La partida es disputarà el pròxim dilluns 24 d'agost al trinquet de Borriol.

Tanmateix, hui es decidirà altra plaça a la següent ronda al Trinquet Tio Pena de Massamagrell. Puchol II i Guillermo tornen a formar junts després de la Lliga Bankia d'escala i corda que ambdós van alçar a Pelayo. Per l'altre costat, Genovés II i Félix completen la tercera partida dels quarts de final del Trofeu Diputació de Castelló. Precisament, esta parella va caure el passat dissabte a la final del Trofeu de la Pobla de Vallbona contra el seu rival d'avui, Puchol II, i ara l'oportunitat a Massamagrel es converteix en una opció de revenja.

Torneig Mancomunitats

Vercher i Sanchis van sumar dos punts al II Torneig Mancomunitats de raspall i acumulen quatre unitats per encapçalar el grup B. Això va ser possible, gràcies al seu triomf davnat Ian i Roberto per 25-10 a Villanueva de Castellón. La partida va estar molt més igualada del que reflecteix el marcador. De fet, Ian i Roberto van començar amb 0-10 en favor seu. No obstant això, Vercher i Sanchis van igualar i quan el rest de Piles va traure el braç, l'electrònic es va decantar per la, ahir, parella blava.

Per altra banda, Cano i Momparler van guanyar per 25-20 a Raúl i Rosen en una partida corresponent al Torneig Mancomunitats Joves que es va disputar prèviament al trinquet de Villanueva de Castellón.