Definides les semifinals de la Lliga Autonòmica d'escala i corda

Xilxes A – Moixent A i La Baronia A – Marquesat seran els encreuaments a la màxima categoria de l'eliminatòria prèvia a la final de Manises 

L´equip de Xilxes esta a gran nivell de joc.

L´equip de Xilxes esta a gran nivell de joc. / FEDPIVAL

La fase regular de la 26 Lliga Autonòmica d’escala i corda ha conclòs després de 10 jornades. En Primera categoria, el CPV Marquesat ha finalitzat en primera posició del grup A i s’enfrontarà a La Baronia A, segon del grup B, que va aconseguir el bitllet per a les semifinals després de superar en la darrera jornada a Camisolar Massamagrell A i deixar-lo fora de les rondes definitives del torneig.

Al grup B, Rafaesport Joma Xilxes A ha dominat amb claredat la classificació amb huit victòries i només dos derrotes, les mateixes que el CPV Marquesat i Les Alcusses Moixent A, el seu rival a les semifinals i segon classificat del grup A. L’anada de semifinals serà el dia 6 d’abril i la tornada es disputarà el 13 d’abril, com en la resta de categories. El dissabte, 20 d’abril, a les 17 hores tindrà lloc la final de Primera al trinquet de Manises.

Segona

En Segona A, el club de Massamagrell serà el màxim protagonista de les semifinals al tindre un representant en cadascuna de les semifinals. El Camisolar Massamagrell B s’amidarà al CPV Tavernes Blanques A mentre que el CPV Massamagrell D buscarà la final davant el Castelloner A. El trinquet de Manises acollirà la final de Segona també el 20 d’abril a partir de les 18:30 hores.

En la categoria de Segona B, El Pedal Alberic mesurarà les seues forces en la primera semifinals davant el CPV Quart de les Valls. En l’altra semifinal, La Caseta Riba-roja C es veurà les cares davant el Disid Alfara Patriarca A. Dels dos enfrontaments de semifinals, que es donaran el 6 i el 13 d’abril, eixiran els dos finalistes, que es el dia 20 d’abril al trinquet de Manises a partir de les 15:30 hores.

Tercera

En Tercera A, les semifinals es jugaran també els dies 6 i 13 d’abril. Les partides de la penúltima ronda del torneig seran entre el CPV Massamagrell E i el CPV Albuixech i entre el Caixa Popular Manises B i el Beniauto Faura C. La final d’aquesta categoria tindrà lloc el 20 d’abril a les 12:30 hores al trinquet de Manises.

En la categoria B de Tercera, el CPV Guadassuar C i el CPV Borbotó C seran els primers equips en enfrontar-se en semifinals. En l’altra partida de semifinals, el Disid Alfara Patriarca B i el Trinquet Torrent E buscaran una plaça en la gran final que es disputarà el 20 d’abril a les 11 hores també a Manises.

L´escola de Massamgrell destacada a la fase final.

L´escola de Massamgrell destacada a la fase final. / FEDPIVAL

Quarta

En la quarta categoria, el Caixa Popular Riba-roja F i el Trinquet Torrent F buscaran la primera plaça en la final. El rival en la partida pel títol del dia 20 a les 9:30 hores en Manises eixirà de l’enfrontament entre el CPV Tavernes Blanques B i el Restaurant Onnes Xilxes C.

Categories Escolars

Les categories de formació jugaran les semifinals els mateixos dies que la resta de divisions, el 6 i el 13 d’abril mentre que la final la disputaran la vesprada del 19 d’abril també al trinquet de Manises.

En la categoria Juvenil, les semifinals seran entre el CPV Borbotó i l’Escola de Pilota de Massalfassar i entre el Traverauto Riba-roja i el CPV Tavernes Blanques C. La final serà el dia 19 d’abril a les 18 hores.

En Cadets, l’Escola de Pilota de Petrer i el CPV Massamagrell es veuran les cares en la primera semifinals. En la segona, el Trinquet Torrent B i Les Alcusses Moixent tractaran d’aconseguir un lloc en la final del 19 d’abril a les 19 hores.

Els infantils de Manises busquen la final.

Els infantils de Manises busquen la final. / FEDPIVAL

En Infantil, Massamagrell torna a tindre doble representació. En la primera semifinal, el CPV Massamagrell B i el CPV Riba-roja buscaran ser finalistes mentre que en la segona, serà el CPV Massamagrell A qui s’enfronte al CPV Manises per un bitllet per a la final del dia 19 d’abril a les 20 hores.

Les partides d’anada es disputaran el 6 d’abril i les de tornada el 13 d’abril. Les finals es celebraran els dies 19 i 20 al trinquet de Manises.

Consulta les classificacions