Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Tant de bo, senyor Vázquez!

Tant de bo, senyor Vázquez!

Dimarts el regidor d'Urbanisme de Sueca, Julio Serra, i jo mateixa, acompanyats pel portaveu de Compromís a les Corts, Joan Baldoví, vam anar al Ministeri de Foment per segona vegada. El motiu: una reunió amb el Secretari General d'Infraestructures, Javier Izquierdo, i el Director General de Carreteres, Javier Herrero, sobre la cessió a l'Ajuntament de la N-332. La reunió estava acordada des del passat 23 de novembre i des de l'Ajuntament enviàrem tota la documentació per tal d'aprofitar al màxim el viatge a Madrid.

No eixírem del tot convençuts. Ens van escoltar i atendre molt amablement, però no es van dir res concret. És més, afirmaren que no hi havia diners i que com a molt estudiarien la nostra proposta que consistia en acceptar la carretera a canvi que des de Foment es feren prèviament millores que contribuïren a pacificar el trànsit i evitar punts negres. Esta proposta és la mateixa que ja havíem treballat amb la Demarcació de Carreteres de l'anterior govern, després de la reunió que vam mantindre amb el senyor Niño, anterior Secretari General d'Infraestructures.

La sorpresa ha sigut que dimecres el portaveu dels socialistes al nostre poble apareguera en premsa afirmant, amb foto amb el Ministre Ábalos a una platja de Sueca inclosa, el compromís del Ministeri de Foment en cedir a l'Ajuntament de Sueca la carretera i transferir-nos els 1.200.000 euros.

O el Ministre no ha comunicat la seua voluntat al seu equip o l'equip del Ministre no ha entés el missatge del seu cap. He telefonat dimecres, dijous i divendres a Foment i ni em confirmen, ni em desmenteixen res. Estic a l'espera que algú em diga si som nosaltres els qui no hem entés el missatge.

Sincerament, m'alegraria molt que el que afirma el Vázquez s'acomplira. Eixiríem guanyant totes les persones que tenim la sort de viure a Sueca.

El que em pregunte és si el compromís de cessió per part del Ministre Ábalos el va obtindre dilluns després que jo li comunicara que al dia següent anava al Ministeri o molt abans. Si va ser abans, m'estranya que no em comunicara eixe compromís. Ens haguérem estalviat viatge i temps. Molt de temps.

De tota manera, molt agraïda al senyor Vázquez i tant de bo el compromís ministerial s'acomplisca. Si no és així, algú haurà d'explicar el perquè d'estos anuncis, anuncis que, almenys a mi, em semblen electoralistes.

Compartir el artículo

stats