Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Construir un tavernes per a totes i tots

Construir un tavernes per a totes i tots

l 'actual situació política al poble, la deixadesa i la falta de proximitat dels governats amb la ciutadania em va motivar per tal de ser partícep necessari de tot el que va esdevenint-se al nostre poble. Vaig pensar que el moment era ara. Sóc jove, estic format i encara em queda molta vida per davant.

Ser candidat a una llista electoral no és fàcil. Has d'assumir que molta gent et criticarà, altres t'admiraran i altres intentaran despreciar-te per traure rèdit polític.

Quan vaig vore que la Plataforma Ciutadana prenia forma, no vaig poder estar-me'n de participar i assabentar-me de què pretenien i quines propostes tenien per al poble. Molts van ser els motius que em van fer prendre la decisió de participar activament en la política. Un era la necessitat moral de ser part en la presa de les decisions que ens afecten com a ciutadania. Un altre que la societat necessita de gent que els represente, però molta d'esta gent no vol saber-se'n de res a l'hora d'actuar. I, finalment, el suport rebut per familiars, amics i estimats.

Considere que és la meua obligació presentar-me. Sóc del carrer Buenos Aires de tota la vida. Tinc 29 anys i sóc pluriempleat. Treballe a l'hospital de la Ribera, sóc professor a la Universitat de València i actualment, tinc una clínica de fisioteràpia. Molts pensareu, encara tinc temps per dedicar-me a la política? No és gens fàcil, però la voluntat i l'energia que em transmeten els meus companys i companyes em fa traure les forces per arribar on siga.

Som un projecte nou, que ve de persones de diferents formacions i perfils ideològics variats. No per això no tenim les coses ben clares i sabem el que volem millorar al poble. Som l'única candidatura netament d'esquerres, amb tot el això suposa. Som feministes, ecologistes i antifeixistes. Pretenem ser el revulsiu de la política local, la llavor del canvi real i permanent, perquè hem vist com últimament la relació entre la Casa del Poble i la ciutadania, ha sigut distant i freda. Al principi, en passades legislatures, es va voler transmetre una sensació de calidesa, de proximitat, de naturalitat al cap i a la fi. Però les famoses assemblees obertes van durar poc. Casualment l'última que es va fer va ser quan el Bloc va assumir la majoria absoluta. Sembla ser que una vegada assoleixes quotes de poder ja no necesssites relacionar-te amb el comú dels mortals.

Això ha de canviar, volem que sempre l'última paraula la tinguen les persones, que som en definitiva els qui vivim i treballem en el poble. Tavernes no ha prosperat, estem perdent població, els comerços no duren més d'un any i la indústria fuig dels nostres polígons. No cal ser molt sabut per saber que alguna cosa no s'està fent bé i cal fer gir de timó a les polítiques actuals.

El poble ha de ser escoltat, tot el món té dret a alçar la veu, però això sembla que fins ara no ha importat perquè, més que escoltar, li han dit a la gent què ha de pensar, com actuar i a qui adorar.

Nosaltres volem construir un Tavernes de totes i tots, on la gent siga capaç de pensar per ella mateixa i no dubte en exigir i fer arribar les seues propostes als polítics, perquè, en definitiva, estem per servir a la ciutadania.

Som l'Esquerra de Tavernes, i treballarem per tu!

Compartir el artículo

stats