Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La cultura de proximitat torna amb els festivals de LaCasaCalba

L'entitat saforenca anuncia els primers esdeveniments els dissabtes 11 i 18 de juliol

La POP, Petita Orquestra Peiotaire, actua el 18 de juliol. santi tormos

LaCasaCalba reactiva la seua activitat i ho fa posant en valor el format de proximitat que caracteritza tots els seus esdeveniments culturals. Després de mantenir durant el confinament l'activitat online amb el Sona Baixet Fest a Casa i el projecte Electrodomèstica, l'entitat cultural de la Safor anuncia el Sona Baixet Fest(a) a Godella i el Festival Desllunat (16é Pop al Carrer) a Tavernes de la Valldigna, els pròxims 11 i 18 de juliol, respectivament.

L'equip de LaCasaCalba aterrarà a Tavernes, d'on naix precisament aquesta entitat, per celebrar la 16a edició del festival Desllunat (abans Pop al Carrer). Un esdeveniment que, donades les circumstàncies d'enguany, encara reduirà més el seu format, consolidant-se, com sempre s'ha definit, com «el festival més petit del món».

A l'escenari, situat al parc del Llac de la platja de Tavernes, es donaran cita: La POP, Petita Orquestra Peiotaire, Las Libelu, Carles Pastor i Òscar Briz.

També hi haurà menjar de proximitat i petites grans sorpreses artístiques a la vora de la Mediterrània.

Setembre i octubre

LaCasaCalba, a més, ha anunciat que també continua endavant la proposta del Sona Baixet Fest(a) de Tavernes de la Valldigna, prevista per al pròxim 5 de setembre. Així, per quart any consecutiu, aquest municipi mediterrani tancarà l'estiu amb una programació que enguany comptarà amb Pim Pam, Rondaballs, el Mag Rubén Aparisi, 'Fem Joc' de la Farigola, i la MiniDisco d'El Triangulista.

Per una altra banda, en setembre i fins al novembre tindrà lloc el segon cicle del projecte de música en streaming Electrodomèstica, en aquesta ocasió dedicat a l'acordió. Al cartell, tres dones acordionistes: Isabel Latorre (València), amb el seu projecte personal Eixa; la seguirà des de Mèxic, Guadalupe Mediavilla; i es clourà aquest cicle amb la canadenca, afincanda a Barx (la Safor), Wendy McNeill.

A l'octubre, LaCasaCalba té programada una nova edició de l'RRRR! Art i Reciclatge, que se celebrarà del 13 al 28 al Teatre del Raval de Gandia, amb noms com el de l'antropòloga i referent de l'ecofeminisme, Yayo Herrero; El Triangulista amb el seu espectacle Plàstic-tic-tic!; Nautilus, de la Cia La Negra; la Resonante Basuband en concert i el seu taller Planeta Sònic; la performance sonora de Dr. Truna; i la projecció del documental Out of Plastic.

Tots els esdeveniments esmentats acompleixen amb totes les mesures d'higiene i distància social prescrites per les autoritats.

Compartir el artículo

stats