Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La Universitat Popular de Gandia obri la matriculació del segon quadrimestre

El termini d’inscripció estarà obert fins el 28 de gener i els cursos començaran el 22 de febrer

Imatge d’una classe de la UPG. | LEVANTE-EMV

La Universitat Popular de Gandia (UPG) obri el procés de matriculació per al segon quadrimestre. El termini d’inscripcions és del 18 al 28 de gener, en la UPG o als Centres Socials i també a la web: upg.gandia.org. La matriculació es durà a terme de l’1 al 12 de febrer, mentre que els cursos començaran el 22 de febrer i acabaran el 4 de juny.

Per a este segon quatrimestre hi ha programats 25 cursos quadrimestrals i 4 tallers de 10 hores. Com a novetat, s’impartiran els tallers de Educació Canin, Xarxes Socials i Compres on-line a més d’Habilitats Socials. També com a novetat, es recupera el curs de Valencià Superior.

Llocs de les classes

Els llocs on es desenvoluparan les classes seran la seu oficial de la UPG (plaça Loreto), Centre Social Beniopa, Centre Social Corea (novetat), Centre Social Raval, Escola Ceràmica Santa Anna, Edifici Tossal UV-CG, Escola Pia i Parc Ausiàs March.

La UPG continua amb la seua activitat amb total normalitat amb totes les normes de seguretat, higiene i protocols marcats per Sanitat i amb un aforament del 50 % del total de l’alumnat.

Compartir el artículo

stats