Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Festival «Tavernes en Cambra» torna amb caràcter solidari

L’Ajuntament programa dues sessions per a hui i demà en horari de vesprada a la Casa de Cultura

La música de cambra torna a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna amb dues sessions pràcticament consecutives i de caràcter solidari, programades per a hui divendres, 9 d’abril, i demà dissabte, dia 10.

Esta vesprada, des de les 6.30 i dins del IV Festival Tavernes en Cambra, serà el torn dels joves intèrprets de la Comunitat Valenciana, que oferiran obres de gran nivell de dificultat tècnica i expressiva.

L’entrada és grauïta però la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tavernes oferix als assistents l’opció solidària de fer un donatiu a l’Associació Creu Roja Tavernes. Els diners es recolliran a l’entrada de l’auditori per membres del col·lectiu.

Per a demà dissabte està prevista l’actuació dels germans Pilar i Pedro Valero, que interpreten al piano un programa basat en el romanticisme espanyol i europeu amb peces d’Albéniz, Falla, Schubert o Rachmaninov.

Per aquest concert l’entrada també és completament gratuïta però de la mateixa manera que el de hui es podrà col·laborar solidàriament amb l’Associació Lluita contra el Càncer de Tavernes. Els donatius també es recolliran a l’entrada del saló d’actes de la Casa de la Cultura per part d’alguns membres de l’esmentada agrupació.

Compartir el artículo

stats