Síguenos en redes sociales:

Aurora & The Betrayers actuen al Polisònic de la Casa de la Marquesa de Gandia

El concert forma part de la gira de despedida del grup, que ha anunciat la seua pròxima separació

El jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós acull demà un nou concert del festival Polisònic amb l’energia escènica d’Aurora & The Betrayers, una de les actuacions més esperades de l’edició d’enguany del festival.

Liderats per la poderosa i carismàtica veu de la cantant Aurora Garcia, Aurora & The Betrayers és una de les bandes de soul més potents del panorama estatal. Fou guardonada, en 2014, amb el premi Pop Eye a la millor banda de música negra. Entre el so vintage i l’experimentació, i amb tres discs al mercat, el seu últim treball, titulat Turn out the noise, és un viatge cap a sonoritats pròximes al rock i al folk nord-americà.

A banda de la qualitat musical de la banda, la importància i l’expectació d’aquest concert vé creada perquè es tracta de l’última gira que realitzaran a l’estat espanyol, a causa de la pròxima separació del grup.

Des de l’organització del Polisònic s’informa que queden molt poques entrades a la venda, les quals poden adquirir-se a www.instanticket.es o a la Casa de Cultura.

Pulsa para ver más contenido para ti