Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Potries ultima la preparació del seu festival musical a una setmana de l’inici

El Potries Music Fest tindrà lloc entre el 12 i el 15 d’agost i comptarà amb la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet com a cap de cartell

Penalba i Bonet el passat maig a Xàtiva. | PERALES IBORRA

Potries Music Fest torna amb una tercera edició que continuarà amb la seua pretensió de ser un esdeveniment de caràcter intercultural que combina la música amb l’essència mediterrània des del punt de vista patrimonial, ambiental i etnològic.

La variada oferta d’actuacions musicals abordarà, del 12 al 15 d’agost, estils musicals diversos i amb orígens a tot arreu del món.

El regidor de cultura del municipi, Sergi Vidal, va assegurar en una conversació amb Levante-EMV que aquesta edició destaca pel «salt qualitatiu de les actuacions respecte a les altres que li han permés tindre una gran acollida».

En aquest sentit, la mallorquina Maria del Mar Bonet serà la cap de cartell, qui es presentarà amb el cant valencià Borja Penalba. El concert tancarà el festival el diumenge 15 d’agost.

Des de l’ajuntament de Potries ja s’estan ultimant els detalls per al festival. A més, la venda d’entrades té un «bon ritme». Segons va afirmar el regidor ja s’han venut una gran quantitat d’entrades i en alguns concerts, com el de Maria del Mar Bonet, «ja s’han esgotat més de la meitat de les entrades».

Un altre punt important del festival musical serà l’estricte compliment de les mesures sanitàries i les últimes actualitzacions dels protocols. Es registraran totes les persones que acudisquen i mesurarà la seua temperatura. «Fins i tot, els tres concerts que tindran lloc en interior han hagut que reduir el seu aforament del 75 al 50%».

El 12 d’agost obrirà el festival el grup Marala al Recinte Ferial. El divendres 13 d’agost estan previstes les actuacions de Cento Carbó & Explossió RRRítmica, Xuqr2 & Rodamusic i el duo Aigua.

El dissabte 14 d’agost actuaran el Trio Ausiàs March i Juan de Pilar, este últim gratuït.

Finalment, tancaran el festival el grup Bambú Ensemble, a les 13 hores en l’Església i Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, a les 22 hores al Recinte Ferial.

Compartir el artículo

stats