Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Es reprén la programació cultural al Monestir de la Valldigna amb «Xuqr2»

El duo de musics valencians actuarà este dissabte 28 d’agost a les 19 hores a l’Almàssera

El duo «Xuqr2» en el recent Potries Music Fest. | AJUNTAMENT DE POTRIES

El Monestir de la Valldigna reprén este dissabte la programació cultural amb el concert del grup de música contemporània «Xuqr2», que està format per dos músics valencians de projecció internacional.

Es tracta del clarinetista saforenc d’Almoines, Ausiàs Garrigós, actualment membre de la prestigiosa Royal Liverpool Philarmonic Orchestra, però també ha actuat amb l’orquestra de la BBC de Londres, amb la London Symphony Orchestra o la Royal Philharmonic Orchestra. A més, desenvolupa una activitat continua en la música de cambra. Junt a Garrigós , el saxofonista suecà, Ricard Capellino, ha actuat als festivals europeus més importants de música de vantguarda, com el contemporaneamente-Lodi de Milan, Unerhörte-Musik” ​de Berlín, Klang Festival a Hèlsinki, Festival Smass Salamanca, músicad hoy de Madrid o en el Opus Festival de Bourdeaux.

L’actuació d’este dissabte 28 a les 19 hores a l’Almàssera del Monestir està organitzada per la Mancomunitat de la Valldigna (Benifairó, Barx i Simat) amb elsuport de la Conselleria de Cultura de la Generalitat.

Compartir el artículo

stats