Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Serrano oferirà en la Fira teatre clàssic, còmic, musical i d’acrobàcia

Les entrades es posen a la venda hui divendres per les funcions del 1, 2, 3 i 4 d’octubre

L’obra «Pegados» està programada per al 2 d’octubre. | EL TERRAT

L’Ajuntament de Gandia oferirà quatre espectacles al Teatre Serrano dintre de la programació de la Fira i Festes. Les actuacions tindran lloc de l’1 al 4 d’octubre i engloben teatre clàssic, còmic, musical i d’acrobàcies.

El divendres, 1 d’octubre, es representarà «La venganza de Don Mendo», de Saga Producciones. Es tracta d’una nova adaptació que compta amb un elenc de deu actors i dona una altra volta de rosca a la fusió de gèneres i estils del clàssic castellà. La funció està proramada a les 22 hores.

«Pegados», del Terrat, és l’espectacle que s’anuncia per al dissabte 2 d’octubre, a les 20 hores. És una comèdia que la productora audiovisual i teatral i Kaktus Music recuperen 10 anys després per a donar-la a conèixer a una nova generació.

El tercer dia de la Fira i Festes, diumenge, 3 d’octubre, pujarà a l’escenari del Serrano la companyia Illana amb «Maestrissimo», un show «allegro e molto vivace» a mig camí entre el concert de cambra, la comèdia satírica i el retrat d’època amb un quartet de cordes en un període indeterminat entre els segles XVII i XVIII. També es podrà disfrutar a les 20 hores.

Per al dilluns, 4 d’octubre, es reserva el muntatge d’acrobàcies «Aureo» que durà a Gandia la companyia UpArte amb la pretenssió de submergir a l’espectador en una atmosfera governada per l’harmonia i l’equilibri. Acrobàcies d’un alt nivell tècnic s’executen en un espai en el qual les relacions entre objectes i persones van ser calculades amb precisió i argument. La convocatòria és a les 20 hores.

El preu d’entrada per les tres primeres representacions és de 12 euros mentre que l’espectacle d’acrobàcies del dia 4, per a públic familiar, costarà 6 euros. Les entrades es posen a la venda hui divendres, 10 de setembre, en instanticket i en la Casa de la Marquesa.

La programació teatral de la Fira i Festes de Gandia ha estat presentada esta setmana per l’alcalde i responsable de Polítiques Festives, José Manuel Prieto, junt al regidor de Cultura, Nahuel González.

Compartir el artículo

stats