Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Rebombori 2021 oferix als més menuts d’Oliva 4 sessions de teatre i música

Les festes del barri del Raval de Gandia es desenvoluparan del 17 al 19 de setembre en honor al Santíssim Ecce Homo i amb una gran varietat d’activitats i mesures sanitàries per a garantir la seguretat.

A les 18 hores de hui divendres a la plaça Sant Josep hi ha un espectacle de titelles, música i dansa «La historia interminable» de Paul Ende, amb Rebombori Cultural; a les 19 berenar amb orxata i a les 21 espectacle de música i humor amb «Los Chimichangs», de la companyia Juja Teatre.

Demà dissabte s’anuncia un taller per a iniciar-se en el joc de la petanca, l’actuació de la colla «La Cosa Nostra» Tabal i Dolçaina i concert de vent-metall a plaça Sant Josep a càrrec de la Banda del Centre Musical de Beniopa.

Per diumenge queda la cercavila de la Banda de Cornetes, Tambors del Sant Sepulcre, missa en honor a l’Ecce Homo, actuació del grup de Danses Rebombori i bombardeig pirotècnic.

L’àrea de Cultura, Música i Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva presenta el Rebombori 2021 amb quatre sessions de teatre infantil per als més menuts, que tindran lloc en el Centre Polivalent d’Oliva i el Parc de l’Estació.

Aquesta edició ve emmarcada pels espectacles diversos i gratuïts, que comptaran amb totes les mesures sanitàries vigents.

La Troupe Malabó inaugura hui divendres dia 17 el cicle amb un espectacle nomenat «Oníricus», que combina humor, circ i somnis i que tindrà lloc en el Centre Polivalent, a les 18 hores.

El següent divendres, 24 de setembre, també en el Centre Polivalent, a les 18 hores, serà el torn de «Xocolat», del Teatro Paraíso.

L’actuació musical de Dani Miquel continuarà amb el cicle en el Parc de l’Estació el dia 8 d’octubre, a les 17.30 hores i la companyia Toc de Retruc amb «Monstres Monstruosos» tancarà el divendres 15 d’octubre.

Compartir el artículo

stats