Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El músic saforenc Carles Pastor prepara el sisé disc

L’autor obri una campanya de micromecenatge per a publicar «Les flors de Txernòbil» en 2022

Carles Pastor. | XEPO

El músic saforenc Carles Pastor prepara el llançament del que serà el seu sisé disc d’estudi, «Les flors de Txernòbil». Un treball que publicarà a la primavera de 2022, sota el segell fictici Indústria Zero, rodejat d’un equip de proximitat, dins del qual estàn noms com Yon Mikel, Sílvia Martí, Abraham Rivas o Josep Pérez, aquests últims, vells companys de dèries musicals amb «Andròmina».

Per a fer possible «Les flors de Txernòbil», l’autor llança una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami que comença hui dijous, 14 d’octubre.

Pastor torna a publicar noves cançons després d’Andròmina» (La Casa Calba, 2018), amb el qual va rebre el premi Ovidi Montllor al millor disc de música d’autor, i amb el qual, també, va ser finalista com a millor disc pop, als Premis Carles Santos de la música Valenciana, organitzats per L’Institut Valencià de Cultura.

«Les flors de Txernòbil» és una proposta de 10 temes amb petjades de vessants musicals com l’americana de Nashville, el soft rock, el pop i la cançó d’autor.

L’adreça del verkami és : www. verkami.com/projects/31380- carles-pastor-les-flors-de-txernobil.

Compartir el artículo

stats