La Junta Major de Setmana Santa de Gandia organitza este diumenge la XXIV Jornada del Dia del Cofrade. Enguany, com a novetat, tindrà lloc al parc Joan Fuster. La jornada començarà a las 9 hores amb un esmorzar popular; a las 10.30 hores es celebrarà l’eucaristia en la Col·legiata. Tot seguit s’obrirà un mercat solidari, hi haurà animació i jocs per a xiquetes i xiquetes. A les 14.15 hores està programat el dinar de germandat. La jornada es durà a terme amb totes les normes sanitàries que es mantenen derivades de la pandèmia.

En Vilallonga estan en festes i hui és el dia de la festivitat del Santíssim Crist de la Salut. La jornada arranca amb una despertà, seguisa d’un pasacarrer musical, una missa cantada per la Coral Renaixença i una mascletà per tancar el matí. De vesprada hi ha cavalcada de disfresses, processó, castell, sopar i verbena. Demà diumenge és el Dia de la Mare de Déu de la Font amn la missa, la processó i els focs d’artifici com a actes més destacables en honor a la patrona de la localidad. La música, els festers i les festeres completen les activitats programades.

L’Ajuntament de Xeraco, al costat d’Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre, ha instal·lat en el municipi contenidors de color rosa, els beneficis del qual de la recollida seran destinats els fons per a la investigació del càncer de mama. L’inici d’aquesta campanya solidària coincideix amb la setmana en la qual es commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, el dimarts 19 d’octubre. Des de l’ajuntament xeraquer es destaca esta acció solidària conjunta.