Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Un concurs que mou la consciència davant les violències masclistes

La Mancomunitat de la Safor convoca a l’alumnat de la comarca de 4t ESO amb motiu del 25 de Novembre

L’Agència d’Igualtat de la Mancomunitat de la Safor, amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones el 25 de novembre, convoca la tercera edició del concurs «Aturem les violències masclistes!», dirigit a l’alumnat de 4t de secundària de la Safor.

L’objectiu és promoure la formació, la sensibilització i el rebuig de l’alumnat davant les violències masclistes.

Les persones o la persona que guanye el concurs rebrà un lot de llibres amb perspectiva de gènere. L’acte de lliurament del premi tindrà lloc la setmana del 23 al 30 de novembre. El termini per a participar serà del 28 d’octubre al 22 de novembre de 2022.

Els participants tindran que elaborar una presentació contra la violència de gènere amb una seqüència de diapositives, imatges i/o vídeo (amb o sense àudio) sobre la violència de gènere i la manera específica en la qual esta afecta la gent jove. Es podran tractar les temàtiques específiques següents, sense excloure’n altres: micromasclismes, ciberassetjament i conductes de control a través de les noves tecnologies, agressions i abusos sexuals, estereotips i rols de gènere. El text estarà escrit en valencià.

L’arxiu de la presentació s’enviarà en format vídeo (mp4, avi, mpg o wmv) i la durada màxima serà de 2 minuts. L’autoria s’indicarà en l’última diapositiva del vídeo (nom, cognoms i centre educatiu).

Es valoraran els coneixements sobre la violència de gènere, les seues causes i diferents manifestacions, així com pot afectar la gent jove i la reflexió sobre les maneres de previndre-la.

Compartir el artículo

stats