Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Reconeixements per als olivers Dolors Pellicer i Joan Navarro

Els escriptors saforencs són guardonats a València en el marc de la 31a edició dels Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians

Pellicer i Navarro, en imatges d’arxiu

Dos escriptors d’Oliva, Maria Dolors Pellicer i Joan Navarro, han estat reconeguts en el marc dels XXXI Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians 2021 en un acte que es va dur a terme al Centre de Cultura Contemporània de València. Es tracta d’uns guardons que avaluen les millors obres publicades durant els darrers dotze mesos i que convoca des del 1991 l’Associació d’Escriptors a Llengua Catalana (AELC) del País Valencià.

Reconeixements per als olivers Dolors Pellicer i Joan Navarro

Esta vegada l’escriptor homenatjat pels seus companys de professió ha estat el poeta, traductor i professor de filosofia, Joan Navarro per tota la seva trajectòria literària des que va començar en este món.

A la categoria infantil el treball guardonat enguany ha estat el llibre de Maria Dolors Pellicer «Poemes amb llum de llun», d’Edicions Bromera, amb il·lustracions de Paco Giménez, una obra que persegueix que desapareguin «!totes les pors dels petits quan arribi la hora d’anar a dormir, segons la seva autora.

Els premiats en l’esmentat acte van rebre un diploma honorífic i una escultura de l’artista plàstic, Jordi Albiñana

Compartir el artículo

stats