Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Les societats musicals, Premi Ferrer i Pastor de la Safor

Oliva acull la Gala de la Mancomunitat en la que es lliura el Carmesina

Les societats musicals, Guardó Ferrer i Pastor. | MIQUEL FONT

El Centre Polivalent d’Oliva acollia divendres passat la Gala de la Mancomunitat de La Safor, on es van lliurar el XVI Guardó Ferrer i Pastor i el XXX Premi de Narrativa Infantil Carmesina de La Safor.

Lliurament Premi Carmesina.

L’acte va començar amb un breu concert d’un quartet de metall del Conservatori d’Oliva, que va donar pas al lliurament del premi Carmesina per part de Josep Gregori, representant de Tàndem Edicions i d’Edicions Bromera, i de Juan Espinosa, vicepresident de la Mancomunitat, a la guanyadora Irene Zurron Servera per la seua primera obra «La tribu enmig de la muntanya».

Els encarregats de fer el lliurament del guardó Ferrer i Pastor, van ser el president de la Fundació Francesc Ferrer i Pastor, Francesc Ferrer Rubio, i Voro Femenia, que van lliurar el premi a Cristina Fornet, presidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Delegació de la Safor-Valldigna, i a la seua junta, pel seu treball sociocultural animant les festes i actes lúdics de les localitats.

A continuació, va ser l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer, l’encarregada de donar l’enhorabona als guanyadors.

Per altra banda, va ser la presidenta de la Mancomunitat de la Safor, Assumpta Domínguez, l’encarregada de tancar l’acte amb el seu discurs.

Compartir el artículo

stats