Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

J. Germán Salazar, d’Oliva, entre els més llegits amb la novel·la «Control Mental»

L’any 2021 posiciona en el primer lloc al jove saforenc Llicenciat en Dret en les llistes d’Amazon i Kindle

José Germán Salazar amb el llibre. | M. F.

L’any 2021 ha posicionat l’escriptor d’Oliva, José Germán Salazar, com un dels més llegits a Amazon i Kindle. Al cap de pocs dies de la publicació de «Control Mental» va entrar directament al primer lloc de les novetats de la categoria de novel·les policíaques i de misteri.

Actualment ja treballa a la seva tercera novel·la, que tractarà sobre la vida real del seu amic Joaquín José Martínez, el primer espanyol que va sortir ara fa 20 anys del Corredor de la Mort dels Estats Units.

«Control Mental» és la segona part de la novel·la «Código Once: la conjura contra la libertat», una profecia descoberta per l’autor d’aquesta segona part entre les inscripcions d’una famosa pintura que algú roba del Museu del Prado dóna sentit a tot un pla tecnològic malèvol contra la voluntat humana. Oliva també té el protagonisme en el desenllaç de l’obra, concretament la parròquia de Sant Roc.

Salazar, natural d’Oliva, viu a València, és Llicenciat en Dret per la Universitat de València, Màster en Direcció en Comerç Internacional per l’ESIC, vaig estudiar anglès de negocis a Londres, i a més de ser emprenedor, va ser membre del claustre de la Universitat de València el 2012, membre de la comissió d’Estatuts de la UV, membre de la comissió de cultura de la Facultat de Dret de la UV i va aconseguir el premi nacional al millor orador al primer torneig de debats nacional de la Universitat Politècnica de València. Ha escrit articles a la premsa i treballat i col·laborat en ràdios i televisions.

Compartir el artículo

stats