Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Tavernes acull la primera Biofira per educar en pràctiques de cura del medi ambient

L’event està organitzat per la regidoría de Medi Ambient i la Diputació de València i tindrà lloc el 30 d’abril

Tavernes de la Valldigna organitza, el pròxim dissabte 30 d’abril, la primera Biofira. Serà de matí a la plaça de l’escriptor Rafael Chirbes i la Casa de la Cultura. L’event està organitzat per les regidories de Medi Ambient i Educació, amb la col·laboració de la Diputació de València i el consorci Ribera-Valldigna. S’iniciarà a les 10 hores i comptarà amb xarrades informatives i tallers educatius al voltant dels Objectius de Desenvolupant Sostenible (ODS), el canvi climàtic, el reciclatge o com cuidar l’alt valor mediambiental de la Valldigna.

Es tracta d’una jornada lúdica, divulgativa i de conscienciació sobre la importància de respectar el medi ambient i conéixer millor l’entorn, en la qual participarà l’alumnat de tots els centres educatius del municipi, així com les AMPA de cada col·legi i institut, l’Agrupament Escolta L’Ombria i l’Agrupament Escolta Valldigna, el Centre Excursionista de Tavernes, el Centre Ocupacional la Valldigna i diverses organitzacions i productors ecològics com l’Associació Justícia Alimentària, Eucrante, la Fundació Limne, l’Horteta de Greta, la parada ABC Apicultura del Mercat Municipal i un esparter.

A més, comptarà amb l’observatori en ruta ‘La Ruleta dels Aliments’, on l’alumnat aprendrà quan, com i d’on s’han de consumir els aliments, i també el Consorci de la Ribera-Valldigna farà tallers sobre l’Ecomòbil i la preparació de compostatge.

Compartir el artículo

stats