Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L’Escola Teatre Serrano escenifica l’obra de Molière «El malalt imaginari»

Les entrades costen 6 euros i poden adquirir-se a la taquilla del teatre gandià abans de la funció que serà a les 20 hores de hui dissabte

L’elenc que representa l’obra al Serrano | ESCOLA TEATRE SERRANO

El Teatre Serrano de Gandia sacull, a les 20 hores de hui dissabte, la representació de la famosa obra «El malalt imaginari». Ambientada al París dels anys vint, l’espectacle conta la història del reconegut pintor Argan que, després de passar la crisi de la grip espanyola, comença un viatge cap a la hipocondria més absurda. Una terrible por a la mort, farà que el protagonista prenga molt males decisions seguint els consells del seu dubtós metge Fleurant.

Està Interpretada per Javier Ferrer, Clara Merino, Yolanda Bataller, Paula Bernabé, Carme Romero, Carmen Wambach, Gorka Balza, Joan Moncho, Vicent Chaveli, Christian Mezquida, Carlos Centella i Daniel Mellado, que són l’alumnat de l’Escola Teatre Serrano.

La directora d’aquesta adaptació de l’obra de Molière és Ruth Palonés, que dirigeix l’acadèmia d’interpretació del centre que va nàixer fa més de deu anys.

Les entrades per a l’espectacle tenen un preu de 6 euros i poden adquirir-se a Peluqueros Boga o en la taquilla del teatre abans de la representació.

Compartir el artículo

stats