Ian i Brisca s'apropen a les semifinals en la Copa Caixa Popular

Els vigents campions són el millor equip fins ara

Brisca i Ian, després de guanyar este dimarts a Oliva

Brisca i Ian, després de guanyar este dimarts a Oliva / Funpival

La Copa Caixa Popular ha tingut este dimarts una partida al Trinquet d'Oliva en la que la parella que representa a l'Ajuntament de Castelló de Rugat, amb Ian i l'oliver Brisca, ha superat a la de Castelló (la Ribera) amb Marrahí i Raúl per 25-10.

Marrahí i Raúl han començat prou millor, sobretot el rest de Castelló, que s’ha mostrat molt contundent. Tant, que el seu equip ha fet els dos primers jocs.

Posteriorment, Ian i Brisca han incrementat considerablement les seues prestacions. Ara sí, estaven jugant al nivell que correspon a la parella campiona de l’any passat i a una de les millors de la present edició. I encara que han tingut prou oposició enfront, els representants de Castelló de Rugat han capgirat el marcador per a posar-se per davant 15-10.

A continuació, Marrahí i Raúl ho han tingut bo per a igualar a 15, però no han concretat. I amb 20 per 10 en l’electrònic, Ian i Brisca han aconseguit la victòria en el parcial següent amb decisió i solvència.

Amb este desenllaç, Ian i Brisca es mantenen líders del Grup B, ara amb 6 punts en tres partides disputades, i s’apropen a la possibilitat de la classificació directa per a les semifinals, que solament està en disposició dels primers de cada grup.

Per la seua part, Marrahí i Raúl es queden tercers amb els 2 punts que van sumar en les dos partides anteriors i continuen sense guanyar en esta fase.

Ara mateix només resten quatre partides per acabar la segona fase, que són decisives per a definir els equips semifinalistes. Este divendres día 13 es juga a Piles, diumenge 15 a Dénia, dilluns 16 a Xeraco i dissabte 21 a la Llosa de Ranes.