Salelles II d'Oliva, únic jugador de la Safor que aspira a guanyar el V Trofeu Mestres

El rest forma equip amb Seve i Bossio i s'enfrontarà a Ian, Tonet IV i Momparler pel títol

Salelles II, a la dreta, amb Seve i Bossio, finalistes del V Trofeu Mestres de raspall

Salelles II, a la dreta, amb Seve i Bossio, finalistes del V Trofeu Mestres de raspall / Funpival

Ana Guerrer

El Trofeu Mestres 2023 en la modalitat de raspall ja té finalistes després de la disputa de les semifinals. Divendres passat al trinquet del Genovés Salelles II, Seve i Bossio van superar per 30-20 a Iván, Lorja i Néstor.

La segona semifinal del V Trofeu Mestres de raspall que s'ha jugat este dilluns al Trinquet de Xeraco ha conclòs amb la victòria d'Ian, Tonet IV i Momparler en guanyar a Badenes, Canari i Ricardet per 30-0.

Així, l'oliver Salelles II serà l'únic representant de la Safor en la gran final després de caure eliminats els xeraquers Badenes i Canari, este substitut del lesionat Brisca d'Oliva en la segona semifinal.

El trinquet de la Llosa de Ranes serà este dissabte l’escenari de la final del V Trofeu Mestres de raspall. Una partida programada per a les 17.30 hores i que es podrà seguir en directe per la retransmissió d’À Punt.

Este torneig reuneix als pilotaris que més han destacat en les diferents competicions al llarg de la temporada i tots sis han deixat clar en les partides que, no solament han ratllat molt en els campionats en qüestió, sinó que arriben al tram final de l’any en un molt bon moment de forma.