Síguenos en redes sociales:

La Fundació Horta Sud promou el treball de les associacions a la C. Valenciana

Més de 150 persones van assistir a l'acte de presentació de l'última campanya de promoció de l'associacionisme de la Fundació Horta Sud, «Les associacions, el cor del nostre poble´» En col·laboració amb la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana, la campanya reivindica el treball que estan realitzant les associacions de la Comunitat Valenciana. Un reconeixement a les persones que han passat a l´acció per a canviar el nostre món i dignificar la vida de molts col·lectius.

La presentació, que va tindre lloc el divendres 8 de novembre en el Centre del Carme Cultura Contemporània de València, va reunir als protagonistes que han participat en el projecte audiovisual «Anònimes, Camins pel Canvi». Una sèrie de 9 microrelats en la qual han participat nou associacions de les províncies d'Alacant, Castelló i València.

Julio Huerta, coordinador de la Fundació Horta Sud, va defensar que «els avanços en drets al llarg de la història solament han arribat quan la societat civil s'ha organitzat i ha lluitat de manera col·lectiva». En les seues paraules, el canvi solament pot estar protagonitzat per «la bona gent, les persones que pensen en el bé de la comunitat».

Pulsa para ver más contenido para ti