Un any més torna el Cullera Marítim Festival, en el marc de les festes de la localitat de La Ribera i organitzat per l'Ajuntament de Cullera. La data escollida el diumenge 28 d'abril en principi no suposava ninguna extravagància. Però els capricis electoralistes d'uns i altres polítics han volgut que coincidira primer amb l'anunci de les Eleccions Generals i després amb les Eleccions a les Corts Valencianes. Però amb un horari més bé tardà, les 22:30 és més que suficient per a que la gent de Cullera i de fora puga exercir sense problemes el seu dret a vot i anar a la nit a gaudir d'un espectacular concert.

Amb un cartell encapçalat per El Diluvi, el Cullera Marítim Festival serà un dels concerts de presentació del seu nou disc Junteu-vos, de fet el primer al País Valencià. Es tracta d'una nova etapa per a un dels grups cridats a ser punt de referència de l'escena musical del país, amb el seu «mestissatge mediterrani».

Els acompanyaran Els Catarres, el famós trio català que mai decep i encara gira amb el disc llançat el 2018 Tots els meus principis. El grup valencià revelació del moment La Fúmiga vindran des de la veïna localitat d'Alzira a tocar en viu el nou tema llançat fa poc que ha estat tot un èxit a YouTube, anomenat «Cançó que mai acaba» per al qual van comptar amb la flor i la nata del panorama musical valencià. Tanquen el cartell El tio la careta, també amb nou disc baix el braç. I és que els d'Alaquàs han publicat fa poc la segona part d'un disc que completa les cançons publicades l'any passat. El disc complet s'anomena Grita-Rebélate.