La banda de La Ribera pujarà de nou als escenaris un any després d'anunciar la seua retirada per presentar un documental sobre els 10 anys del grup i un concert enregistrat en DVD

El grup riberenc de heavy rock en valencià Enderrocks actuarà un any després d'anunciar el seu adéu a una gira. La banda nascuda Riola representarà una sola actuació a la Sala Hot Rod Café de Sueca el pròxim dissabte 19 de desembre, quan es compleix un any exacte del recordat concert d'acomiadament del grup.

Els actes programats comencen a les 00.00 hores amb la projecció d'un xicotet documental realitzat per l'Andragó FotoVideo on es repassen els moments més importants en la carrera musical del quintet de la Ribera. A continuació, a les 00.30 hores, Enderrocks interpretarà en directe els temes més coneguts dels seus tres àlbums: Fills del Xúquer (2007), El meu nom és l'Oblit (2010) i Causa i efecte (2013). Durant el concert, a més, es projectarà les imatges del concert en directe enregistrat en DVD el 2014 per Diània TV i mesclat als estudis RMT Sonido Pro.