La recentment inaugurada Shiras Galeria presenta el pròxim dimarts una exposició col·lectiva d'art contemporani. Aquesta mostra, composta per una cuidada selecció d'artistes de gran recorregut i reconeixement nacional, presenta la proposta artística per la qual aposta la galeria, introduint als artistes que aquest nou espai cultural de la ciutat de València representarà al llarg del pròxim any.

Galeria Shiras, fidel a la seua línia i la seua qualitat, ha volgut amb aquesta exposició donar al públic l'oportunitat de gaudir i fer-se amb grans signatures en formats de dimensions accessibles que tindrà lloc fins al 30 de gener.

Desembre és el títol de l'exposició, comptarà amb obres d'artistes tan aclamats com Horaci Silva, Francisco Sebastián Nicolau, Javier Xapa, Joël Mestre, Jose Saborit, Nuria Rodriguez, Silvia Lerin, i Fernando Jimenez „alguns dels quals participaran amb obra gràfica en primícia„, una gran oportunitat per a fer-se amb el treball de prestigiosos talents del panorama plàstic d'avantguarda.

L'escultor Sebastián Miralles participarà amb dues espectaculars escultures fetes amb materials com el metall i la fusta.

La sala Refugi exposarà el treball de l'artista Luis Fernández, que presenta una instal·lació i una selecció de la seua sèrie Rótulos, contornos y aristas.

Shiras Galeria és una galeria d'art contemporani inaugurada en el centre històric de València a l'octubre d´aquest any. Naix com a projecte cultural impulsat per l'artista Sara Joudi, d'origen sirià, establida a València des de 1984.

A més, emergeix amb l'objectiu d'oferir una proposta intergeneracional d'artistes de gran calibre el discurs del qual es complementa amb la veu d'artistes de caràcter més emergent, en part dins del marc de l'Espai Refugi, també dins de la galeria.

L'espai cultural

Situada en un edifici històric dels anys 40, en el número 3 de la Calle Vilaragut, al costat de la Plaça de Rodrigo Botet. La galeria compta amb dos espais.

La primera, la Sala Principal, es on es celebra l´aposta per l'art contemporani amb repertori d'artistes consagrats dins del panorama actual.

La segona, la Sala Refugi, construïda en temps de guerra, íntima i aïllada, salvaguardada per amples parets de rajola a vista, ofereix un espai d'exposició de conceptes d'avantguarda, instal·lacions efímeres i de llançament d'una selecció d'artistes emergents d'alta projecció.