24 de enero de 2016
24.01.2016

Sílvia Pérez Cruz conquista Les Arts

La cantant empordanesa de veu especial interpretarà un repertori d´arranjaments de cançons ibèriques i llatinoamericanes combinades amb temes propis, acompanyada per un quintet clàssic de cordes el pròxim 5 de març

24.01.2016 | 04:15
Sílvia Pérez Cruz conquista Les Arts

La cantant Sílvia Pérez Cruz presentarà el pròxim 5 de març en l´Auditori del Palau de Les Arts de València l'espectacle «Entre cuerdas».
Es tracta d'una nova aventura sonora en la qual la cantant empordanesa interpretarà, acompanyada per un quintet de cordes, un repertori de cançons ibèriques i llatinoamericanes, combinades amb temes propis que han sigut arreglats per a l'ocasió per Javier Galiana de la Rosa i Joan Antoni Pich.

Després de la memorable actuació del passat mes de juny en el Teatre Olympia que va aconseguir el ple absolut de la sala, Sílvia Pérez Cruz torna ara a València amb un projecte que va ser encarregat per l'Auditori Nacional de Madrid i que només es representarà en algunes ciutats espanyoles i europees, per la qual cosa és una ocasió única i irrepetible d'escoltar a aquesta extraordinària intèrpret en un registre insòlit.

Una veu singular
Sílvia Pérez Cruz és una de les veus més singulars i emotives que han aparegut en els últims temps. Va créixer entre cançons populars i es va educar en el clàssic i el jazz. Contagiada pel flamenc a través d'una connexió que sembla sobrenatural, canta d'una forma que només és seua i fa estremir.

L´artista es caracteritza per una veu que «ve de sempre, de molt endins, de l'estómac. I ve d'un paisatge, de l'Empordà profund, i també del mediterrani», com ella mateixa declara.

Amb una dotzena de discos publicats, Sílvia Pérez Cruz ha format part d'infinitat de projectes. Amb el contrabaixista Javier Pujol va rescatar el filin cubà i va formar duo ocasional amb Toti Soler. Va debutar com a compositora i solista amb «11 de novembre» (Universal, 2012), que va conjuminar èxit de públic i crítica i pel qual va rebre un disc d'or. En 2014 va rebre un altre pel seu últim treball editat, «granada» (Universal, 2014), publicat a duo amb Raül Fernandez (Refree) (projecte presentat a l´Olympia), amb qui també va coproduir l'anterior.

Recentment ha participat en la composició i enregistrament de la banda sonora de Cerca de tu casa, d'Eduard Cortés, una pel·lícula sobre els desnonaments que a més ha protagonitzat i que s'estrenarà molt pròximament.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine