31 de enero de 2016
31.01.2016

El Museu Valencià d'Etnologia parla «En veu alta» sobre antropologia en un nou cicle

30.01.2016 | 23:12

La Biblioteca del Museu Valencià d'Etnologia inicia el dimarts a les 19.000 hores el cicle «En veu alta a la Biblioteca» en la Sala de Lectura. Al llarg de l'any, la Biblioteca del museu realitzarà un programa compost per diverses presentacions de llibres relacionats amb l'antropologia i l'etnologia.

La Biblioteca - Centre de Documentació del Museu Valencià d'Etnologia obrirà el cicle amb la presentació del llibre La ploma i la càmera: antropologia i memòria colonial en blanc i negre d'Hasan G. López Sanz.

L'obra de López Sanz és el segon número de la col·lecció pròpia del Museu Valencià d'Etnologia «Intercanvis». En paraules de l'autor el llibre «analitza els diferents usos de la fotografia en el període clàssic de l'Antropologia quan es va constituir l'autoritat etnogràfica. Aquests usos no es refereixen tan sols al treball de camp dels etnógrafos, sinó també a la posterior circulació de les imatges fotogràfiques en publicacions, museus i arxius».

Hasan G. López Sanz (1978) és Doctor en Filosofia per la Universitat de València i Llicenciat en Antropologia Social i Cultural per la UNED. Professor associat en la Facultat de Filosofia de la UV-EG, les seues recerques versen sobre Antropologia Filosòfica, anàlisi historiocríticos de l'antropologia empírica, entre altres.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine